"A MATERIAL A TECNOLOGY WİTH MATHS" eTwinning projesi

Okulumuz öğretmeni Özlem Polat’ın 2-B sınıfı öğrencileriyle katılım sağladığı A MATERIAL A TECNOLOGY WİTH MATHS isimli e Twinning projesi okulumuzda başlamıştır.

Gaziantep ten Zeliha AĞAÇKIRAN ‘ın kuruculuğunu üstlendiği bu projede Türkiyemiz ‘in farklı illerinden 8 i Türk 2 si Azerbaycanlı öğretmenlerin katıldığı projeyi yürütecekler.Proje kasım ayında başlayıp Şubat ayı sonunda bitecektir.Bu projede öğrencilere ; matematiğin farklı materyaller ve web2 araçlarıyla desteklenerek uygulanabilirliği hedeflenmiştir.Aynı zamanda Türk okulları ve Azerbaycan okulları arasında bir kültür köprüsü oluşturarak öğrencilerin bilişsel ve motor becerilerini geliştirmeyi ,matematiği eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır.